N-ai cum să nu-l ştii pe puştiul din "Singur Acasă"! Macaulay Culkin, de la copilul adorat la speranţa într-o revenire

 
+5 click pentru
galerie

Oricine ai fi, orice vârstă ai avea, n-ai cum să nu-l ştii pe Kevin McCallister, simpaticul copil care a cucerit o lume întreagă. La modul cel mai sincer, "Home Alone" este filmul iernii în fiecare casă, nu-i aşa?

Blond, frumuşel foc şi năzdrăvan din cale afară, personajul interpretat cu măiestrie de Macaulay Culkin a scris istorie în producţiile cinematografice de comedie.

Primul "Home Alone" (Singur Acasă, n.r.), realizat în 1990, continuă să figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari încasari în box-office-ul mondial, iar micuţul erou, Kevin McCallister, este adorat de toţi copiii din lume.

De-a lungul anilor, cu toţii ne-am întrebat ce s-a întâmplat cu acel copil minune al Hollywood-ului, căuia i se întrezărea o carieră de excepţie. Veşti tot mai rele au ajuns la urechile fanilor din întreaga lume, asta pentru Macaulay Culkin avea să ajungă un adult cu mari probleme.

Deviaţii de comportament, consum de droguri şi alcool, toate astea au făcut din actorul minune un adult deviant, privit cu milă, întotdeauna în umbra copilului care i-a dat viaţă personajului din "Singur Acasă".

Desi a mai avut câteva roluri în toţi aceşti ani, acum, la 34 de primăveri, Macaulay Culkin pare să-şi fi revenit din problemele de dependenţă, acesta aspecte rămânând la nivel de zvonuri venite de la Hollywood.

Într-o posibilă revenire a sa speră o lume întreagă, o lume care an de an, în perioada Sărbătorilor de iarnă vede şi revede filmul care a făcut istorie.

"Singur Acasa" e filmul care, indiscutabil, a legat şi va lega în continuare generaţii!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest