Natalia Mateuț, copleșită de emoții: „Este prietena mea cea mai bună! O iubesc pentru că tot timpul a fost complicea noastră!”

 
+2 click pentru
galerie

Campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”, demarată de Antena Stars, continuă cu Natalia Mateuț, prezentatoarea emisiunii „Star Matinal”.

Puțini știu că Naty, așa cum o alintă prietenii, a fost un copil ținut în frâu de părinți, iar complicea ei a fost întotdeauna bunica, cea care, cu glasul cald și o vorbă bună, a îndrumat-o întotdeauna.

„O iubesc pentru că pur și simplu este bunica. De fiecare dată când am avut nevoie de bani, m-am dus la ea. Dar nu de asta o iubesc. Este prietena mea cea mai bună, este prietena mea secretă. Mereu mi-a spus: Mamaie, ai grijă! Încearcă să alegi omul potrivit, care să te facă fericită și care să te facă mereu să zâmbești. Pentru că ea a avut o căsnicie de peste 50 de ani, alături de bunicul meu şi este acel exemplu de femeie care a ştiut să-şi ţină bărbatul. Ce întrebări mi-ai pus de bunica! ”, a povestit emoţionată Natalia Mateuţ, în cadrul campaniei #candteiubescnuedeajuns, fără să știe că bunica ei se afla în camera alăturată și era martoră la destăinurile nepoatei preferate.

„M-am emoționat foarte tare! O iubesc foarte mult pe bunica mea și nu mă așteptam la această surpriză”, a spus, printre lacrimi, Natalia Mateuț.

Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată sau la capătul celălalt ”al firului” se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

Și asta nu e tot!

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Videoclipurile vor trebui ulterior încărcate pe www.antenastars.ro, urmând ca declarațiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.

ÎNCARCĂ AICI DECLARAȚIILE TALE DE DRAGOSTE ȘI VEI FI PREMIAT!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate