Năzbâtiile Nadiei Comăneci! Artista le scotea peri albi securiştilor!

 

Zeiţa de la Montreal, care a obţinut nota 10 la olimpiada de gimnastică era un copil problemă. Vorbim despre Nadia Comăneci, care copil fiind se ţinea de şotii atunci când pleca la concursuri în străinătate.

Pe vremea lui Nicolae Ceauşescu, pentru că era minoră, puţini ştiu că Nadia Comăneci era însoţită peste hotare la olimpiadele de gimnastica de un securist. Însă mai puţini ştiu că îi scotea peri albi acestuia care o însoţea peste tot. Nadia Comăneci descoperise punctele slabe ale "bodyguard-ului " ei.

Securistul avea misiunea clară ca Nadia să nu facă niciun pas greşit, iar o eventuală fugă a ei ar fi echivalat cu pedeapsa capitală pentru angajatul securităţii. Chiar dacă era un copil, Nadia ştia că este păzită în permanenţă, motiv pentru care ajunsese chiar să-l pună pe jar pe cel care trebuia să o supravegheze.

Însă, Nadia şi-a amintit că la o deplasare în străinătate, vrând să meargă să-şi cumpere nişte dulciuri, produse interzise de antrenorul Bella Karolyi, securistul se ţinea scai după ea. Profitând de faptul că se afla pe o scară rulantă Nadia l-a avertizat pe acesta că dacă o va da de gol în faţa lui Bella, ea va fugi din cantonament. Cu o faţă speriată, securistul i-a jurat gimnastei că nu va scoate nici un cuvânt.

Aşadar, desi campioană, Nadia era un copil şi se purta ca atare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest