Nici ei nu se așteptau la asta! Victor și Bianca, veste BOMBĂ!

 
+2 click pentru
galerie

Nu i-a trecut de tot supărarea pentru escapada fostei soţii, dar nici nu o urăşte.Ba mai mult, când se întâlneşte cu ea nu ezită să o ţină de mână sau să o sărute. Şi ce dacă au divorţat? În ciuda divergenţelor dintre ei, Bianca şi Victor par mai apropiaţii decât în timpul mariajului.Unde mai pui că apropiaţi ai cuplului deja îşi freacă mâinile de bucurie pentru că s-ar putea să câştige un pariu!


De fiecare dată când s-au întâlnit pe la evenimentele mondene, Bianca şi Victor au surprins toată suflarea cu gesturile lor tandre de oameni. divorţaţi. Deşi au dat cu subsemnatul la notar că idila lor nu mai are viitor, iată că cei doi nu pot sta prea mult departe unul de celălalt.


Prieteni, prieteni, dar Victor a rămas puţin traumatizat după episodul nefericit al escapadei la Paris. Se pare că atunci când vede chiar şi o poză cu Turnul Eiffel, băiatul de la meteo îşi reaminteşte de Adi Cristea, amantul Biancăi. 


Nu e prima dată când paparazzi îi surprind pe cei doi porumbei în ipostaze tandre în timpul ieşirilor în oraş. S-ar părea că le merge mai bine acum decât atunci când erau căsătoriţi.Şi pentru că actul de căsătorie a ajuns la reciclat, Bianca îşi poate relua relaţia cu Victor liniştită.


„Amândoi au decis să reia povestea de dragoste de la zero şi să mai încerce încă o dată. Primele semne că lucrurile s-ar fi reglementat între ei au fost în urmă cu două luni. Atunci, au plâns unul pe umărul celuilalt şi s-au împăcat. Bianca şi Victor sunt împreună pe bune, dar nu mai vor să iasă în faţă cu relaţia de iubire."


Unde mai pui că o aşa împăcare trebuie sărbătorită cum se cuvine. Cei doi îndrăgostiţi îşi fac deja planuri pentru Paşte, semn că vor să petreacă asemenea unei familii. Ce ţi-e şi cu dragostea-asta!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest