Nicolae de la ”Mireasă pentru fiul meu” a uitat de Cătălina și iubește din nou. Cine este tânăra care l-a cucerit

 

Nicolae și Cătălina au divorțat și au pus punct unui mariaj de aproape un an, chiar dacă pozau în familia perfectă și s-au certat cu toată lumea ca să fie împreună.

Fostul concurent al emsiunii matrimoniale a intrat în direct la Antena Stars și a vorbit despre noua sa viață, dar și cum este relația sa acum cu Cătălina.

”De când am divorțat, sunt foarte bine și îmi merge foarte bine. Nu a mai mers. Dragoste cu forța nu se poate. Amândoi am fost de comun acord. Nu au legătură părinții. Mama nu prea s-a băgat într noi și nu a avut vreo legătură. Am ajuns aici că am vrut noi. Eram doar noi doi. Totul era bine și normal, mai erau mici certuri din cauza banilor”, a spus Nicolae la ”Star Matinal”.

Acesta a mai vorbit și despre relația cu Cătălina.

”Ceea ce spune lumea la TV că nu ne înțelegem că nu vorbim, nu este adevărat. Dacă ajung la Roșia Montana, pot să stau de vorbă cu ea. Noi eram totul separat, nu aveam legătură cu mama, cu nimeni. Tot timpul cât am fost cu ea nu am avut pe nimeni, doar eu cu ea. Nu a spus ea, ca și cum din cauza asta, că dacă eram însurat nu se putea”, a mai spus Nicolae.

El a dat și o veste neașteptată și a dezvăluit că se întâlnește cu o altă fată.

”Este cu semnul întrebării. Da, pot să spun că vorbesc cu o fată. Îmi merge foarte bine și poate că soarta mea e tot pe acolo. De când sunt singur, îmi merge foarte bine. Nu vreau să insinuez că ea este de vină. Poate că așa a fost să fie soarta mea, sî mă despart de ea și să îmi meargă bine.  O să vin cu relația mea la TV”, a mai spus Nicolae.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest