Nicoleta Luciu e ocupată rău. E mamă cu normă întreagă!

 

Voia bună si fericirea este prezentă în casa familiei Nicoletei Luciu. Bruneta este în al nouălea cer. Si nici nu e de mirare acest lucru. Nicoleta le are pe toate: un sot care o iubeste enorm de mult si patru copii cuminți.

“Sunt o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Sunt mămică cu normă întreagă! Lucrurile pe care le fac în afara casei le fac în momentul în care sunt copii la grădiniţă şi la şcoală” a spus Nicoleta zâmbind.

Nicoleta contribuie mult în educația micuților ca aceștia să fie pregatiți pentru etapele vieții. Chiar dacă uneori bruneta este personajul rău, vedeta tv ne-a dezvăluit că acesta este secretul ei pentru a se face ascultată și respectată de cei patru micuti.

“Sunt şi generalul copiilor mei pentru că trebuie la un moment dat să menţii şi liniştea în casă! Bine avem momentele noastre de tăvălit de făcut curse prin casă cu tot felul de maşini, claxonări, fluierat, dar la un moment dat stop. I-am dus de foarte mici la grădiniţă, am considerat că nu este un chin. Le trebuie un regiment pentru că ei apucă să se educe mult mai repede, înţeleg mult mai repede când le spui că trebuie să se facă linişte, să se culce, că trebuie să mănânce.Deja au început să se îmbrace şi ei singuri şi să se dezbrace. Vorbesc de geacă şi de pantalonii de fâş, ceea ce e un lucru foarte important pentru mine. Au început să se încalţe singuri. Bine, întotdeauna invers dar nu contează, important e că au reuşit la doi ani şi ceva să-şi pună singuri adidaşi în picioare“ a declarat frumoasa brunetă.

Nicoleta nu regretă decizia de a deveni mamă atât de tânără pentru că a vrut să le ofere copiilor săi ceea ce a avut și ea.

“Am copii foarte mici, au doi ani, respectiv cinci ani, i-am făcut în jurul vârstei de 30 de ani, ceea ce mama la 30 de ani, mă avea pe mine şi aveam în jurul a 13-14 ani. Mi-am dorit ca ei să mă prindă şi pe mine tânără. Şi dacă nu ai grijă de lucrurile astea din timp nu ai cum brusc la 50 de ani să arăţi ca la 30“.

După patru sarcini duse la capăt, Nicoleta se poate lăuda cu o siluetă de invidiat. Chiar dacă a încercat să tină fel de fel de cure de slăbit, bruneta și-a dat seamă că sportul e singurul care o ajuta să arate bine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest