Nu a renunţat la dulciuri, dar a slăbit MIRACULOS cu un singur TRUC SIMPLU! Dana Marijuana a mărturisit cum a dat jos kilogramele în plus

 
+2 click pentru
galerie

Dana Marijuana a reuşit să slăbească miraculos într-un timp destul de scurt. Cântăreaţa a început să piardă kilograme bune de la zi la zi şi i-a uimit pe toţi cei din jurul ei.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Dana Marijuana a mărturisit cum a reuşit să ajungă la greutatea ideală. Ea a folosit un singur truc foarte simplu, dar nu a renunţat complet la dulciuri, iar cu toate astea rezultatele au fost spectaculoase.

"Încerc să arăt cât mai bine. Spun la toată lumea pentru că este metoda cea mai simplă şi cea mai simplă. Apă cu lâmâie, în loc de apă, beau apă cu lămâie, în fiecare zi. Nu mai am poftele atât de mari şi am renunţat şi la masa de după ora 6 seara şi cam atât. Nu pun miere, nimic. Nu am renunţat la nimic, mai mănânc şi câte o prăjitură, o dată sau de două ori pe zi. Adevărul este că slăbind aşa, lumeate admiră şi te ambiţionezi şi mai mult. Nu îţi mai vine să mănânci aşa mult," a spus Dana Marijuana, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest