Numere de magie de senzaţie, în platoul "Star Matinal"! Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu au rămas cu gura căscată

 
+2 click pentru
galerie

Magicianul Iosefini este unul dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi iluzionişti români. Are foarte multe spectacole în toată ţara, iar pe zi ce trece are din ce în mai mulţi fani. Mii se oameni se înghesuie la spectacolele lui pentru a se bucura de numerele sale de magie.

Invitat la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, Iosefini a realizat în direct, mai multe trucuri de magie, iar prezentatorii Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu şi asistenta Raluca Dumitru au rămas fără cuvinte, fiind profund impresionaţi.

"Eu fac foarte multe multe numere, dar partea care mi-a plăcut cel mai mult a fost cea de prestidigitaţie. Cea care se face cu bila. Eu am lucrat şi ca iluzionist şi la circ. Ideea este că această artă a magiei se învaţă în timp," a declarat magicianul Iosefini, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

La un moment dat, magicianul a rugat-o pe Rocsana Mracu să suflet de două ori într-o carte, iar într-o secundă toate paginile acesteia erau desenate cu semnul Asului de pică.

Urmăriţi toate numerele de magie ale lui Iosefini, în materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest