Nuntă de vis în Maldive! Invitații au rămas cu gura căscată

 

A fost cea mai frumoasă noapte a vieţii lor. Peony și Richard au petrecut într-un cadru feeric. Milioane de lumini și culori l-au transformat în cel mai exclusivist loc din Maldive.

Înconjuraţi de persoane dragi, cei doi îndrăgostiţi au trăit la intensitate maximă fiecare secundă. Tinerii au fost aduși cu o barcă, pe plaja unde a avut loc ceremonia. Jurămintele de dragoste i-au emoţionat până la lacrimi pe cei doi îndrăgostiţi, dar mai bine priviţi imaginile următoare.

Mireasa a purtat o rochie albă cu o trenă bleu şi a arătat fabulos. Fără prea multe accesorii care să-i pună frumuseţea în umbă, mireasa şi-a făcut apariţia în faţa invitaţilor şi a soţului ei care au felicitat-o. Și pentru că orice prințesă are prințul ei, mirele a purtat și el un costum elegant, pentru a ajunge la înălţimea alesei lui, însă vedeta principală a fost bineînţeles mireasa.

Invitații au rămas muţi de uimire atunci când au dat cu ochii de luxul din restaurant. Totul a fost amenajat pe plajă şi împodobit cu mii de flori albe şi crem. Decorul a fost unul de vis. Scaunele pe care invitaţii urmau să se aseze erau albe, iar pentru un plus de culoare, mesele au fost maro închis. Cadrul a fost decorat şi cu o mulţime de poze cu mirii, pentru ca cei doi să îşi aducă aminte de toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.După ce au făcut o ședință foto inedită, în care au imortalizat cele mai prețioase momente, sute de prieteni și rude au ținut să îi felicite și să le ureze casă de piatră. Iar după ce atmosfera s-a mai liniştit, spre finalul serii, cei doi îndrăgostiţi au pregătit o surpiză pentru invitaţi. Au luat sute de lampioane, pe care le-au lansat cu toţi prietenii prezenţi la eveniment şi au transformat cerul în martorul iubirii lor.


Dimineaţă când petrecerea s-a terminat, mireasa s-a schimbat într-o altă ţinută şi a plecat împreună cu soţul ei la o plimbare pe plajă. Cei doi, s-au plimbat şi au împărtăşit impresii despre tot ce s-a întâmplat. Şi parcă nu le venea să creadă că
visul lor s-a îndeplinit.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest