Nunta spectaculoasă în care mireasa nu s-a văzut! A fost îmbrăcată din cap până în picioare, dar a făcut senzație

 

Nuntă ca-n poveşti, în stil libanez. Mirele, aranjat la 4 ace, cu un costum de mii de euro, iar mireasa, nu-ţi puteai lua ochii de la ea.

Chiar şi acoperită din cap până în picioare, după cum cere tradiţia, tot a fost superbă. Cu rochia de mireasă de un alb imaculat, din dantelă şi bătută cu pietre preţioase, tânăra nu a lăsat la vedere niciun pic de piele.

Buchetul de mireasă a fost şi el unul superb, din trandafiri acoperiţi şi ei cu pietre preţioase. Domnişoarele de onoare au fost şi ele asortate cu mireasa şi şi-au acoperit tot corpul. Extrem de emoţionată de moment, mireasa cu greu s-a abţinut să nu verse câteva lacrimi.

Decorul a fost şi el unul de poveste. Buchetele imense de trandafiri şi cristalele nu au putut lipsi nici de pe mesele invitaţilor. Mirii i-au răsfăţat pe nuntaşi cu şampanie, băuturi fine şi bucate care mai de care mai gustoase.

Iar de la tort cu 5 etaje şi acoperit tot cu perle, iar în vârf, un buchet imens de flori din marţipan, parcă nici nu te-ai fi îndurat să-l tai. Nici distracţia nu putea lipsi de la o asemenea petrecere. Intrarea mirilor a fost una neaşteptată, iar valsul unul de vis.

După ce au dansat pentru prima dată în calitate de soţ şi soţie, distracţia i-a cuprins pe nuntaşii care au dansat cât i-au ţinut picioarele.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest