O artistă sexy de origine arabă vrea să acapareze piața muzicală din România! Află cine este!

 
+2 click pentru
galerie

A cutreierat lumea în lung şi-n lat! E de origine arabă, dar a ales România ca să se lanseze în muzică. E blondă, e frumoasă, are dimensiunile unui model și… e Miryam!

Artista, pe numele complet Miryam Rădulescu Anabtawi, a ales să îşi lanseze primul single în România, deşi a călătorit foarte mult. Piesa "One Love" este o combinaţie explozivă de ritmuri dance cu influenţe reggae.

Miryam este la prima colaborare cu băieții de la “Fly Project” și echipa lor de producție de la “Fly Records”, însă colaborarea va fi, cu siguranță, una de durată.

"Mi-am dorit multă să lucrez cu o echipă profesionistă, care să mă ajute să fac ceea ce îmi place cel mai mult, să cant. Am ajuns în această formulă și nu pot decât să fiu fericită", a declarat Miryam.

Ședința foto care promovează single-ul "One Love", realizată de Cătălin Oprițescu, este una extrem de sexy, păstrând însă accente din look-ul elegant-glam, cu care artista este obișnuită în viața de zi cu zi.

"Nu mi-a fost deloc greu, deși a fost prima ședință foto de acest gen din viața mea. Am avut oamenii potriviți lângă mine, un fotograf care mi-a dat cele mai bune sfaturi și o echipă de styling și make-up cu care sunt mândră că am ajuns să lucrez", a mai spus artista.

Cum a ieșit piesa? Vedeți aici!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest