O celebră interpretă de muzică populară, măritată fără să știe: „Am crezut că merg la o prezentare de modă”

 
+2 click pentru
galerie

Incredibil, dar adevărat! O celebră interpretă de muzică populară s-a măritat fără să știe, iar în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, artista a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc episodul.

Fanița Modoran, căci despre ea este vorba, este o îndrăgită interpretă de muzică populară! Cântecele ei răsună la toate petrecerile, iar datorită glasului de privighetoare, artista are o bază mare de admiratori.

Chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc faptul că Fanița Modoran a avut parte de o nuntă puțin... atipică. În cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară a dezvăluit că a crezut că va îmbrăca rochia de mireasă pentru o prezentare de modă, însă acolo o așteptau toate persoanele dragi și și-a dat seama ce se întâmplă.

"Am crezut că merg la o prezentare de modă, dar nașa mea mi-a făcut rochia de mireasă și m-am trezit la nunta mea, mi-a zis că mergem la biserică. Am fost maxim zece persoane, a fost o nuntă restrânsă, nici fetița nu o aveam cu mine. Am avut un șoc, le mulțumesc din suflet. După biserică, ne-am schimbat, am mers la restaurant și am petrecut simplu. Pe 13 iunie ne-am cununat, îmi poartă noroc acest număr.”, a spus Fanița Modoran.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a mărturisit că se poate considera o ființă norocoasă pentru familia pe care o are și pentru bărbatul care i-a fost alături din prima zi în care s-au cunoscut.

„Soțul meu este un om foarte norocos, de când sunt cu el am realizat foarte multe: ne-am luat case, a venit fetița, sunt un om fericit, câteodată îmi este frică să nu se întâmple ceva rău, căci se spune că după bine vine și rău. Dar am trecut prin multe în viață, iar acum spun că merit răsplata. Ne-am cunoscut la facultate, dar nu credeam că vom forma o familie, dar m-a cucerit prin atitudinea lui, mă împinge de la spate.”, a mai spus vedeta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest