O iubește sau stă cu ea din interes? Franco, desfiinţat de prietenii lui

 

Au ţinut prima pagină a ziarelor de când şi-au luat lumea-n cap din dragoste. Franco şi Carmen, cei doi îndrăgostiţi care au fugit de-acasă în numele iubirii, încearcă să îşi trăiască liniştiţi povestea de dragoste.

Romeo şi Julieta de Ştefăneşti au acum de furcă din cauza detaliilor incendiare despre viaţa şi secretele din familia lui Franco. Ies la iveală tot mai multe acuzaţii care îl vor pune pe gânduri pe Adi Minune, mai ales acum când se pare că şi-a acceptat noul ginere.

Să fie dragostea atât de mare încât să îşi pună tot neamul în cap pentru el? Să o iubească Franco atât de tare încât să îşi sacrifice imaginea? Ei bine, doar Carmen crede asta. pentru că apropiaţii lui Romeo de Ferentari sunt de altă părere

Şi se pare că Franco nu mai are niciun şfanţ!Oare aceasta să fie reţeta pe care Franco a aplicat-o şi cu frumoasa Carmen a lui Minune. Chipurile, talentul acesta de cuceritor l-a învăţat de la tatăl lui despre care circulă multe poveşti. cu iz de ilegalităţi.

Am înţeles că pentru o datorie la cămătari a fost omorât. are pe cineva care să lucreze, nu?Şi cum aşchia nu sare departe de trunchi, cei care l-au cunoscut şi pe Franco nu au vorbe bune la adresa lui.

''Este un tip violent. e în stare să dea într-o femeie. O are dar nu are banii de care are nevoie. Dacă nu-i ajută cu bani o s-o lase. a început să-i fure din casă.'' spune un prieten din anturajul lui Franco.

În ciuda acestor mărturii cutremurătoare, Carmen îl iubeşte ca pe ochii din cap.

„Ea a ieşit plângând din secţia de poliţie pentru că a crezut că i se va interzice să fie cu Franco. Nu a fost aşa. El a venit la casa din Ştefăneşti cu un buchet mare de tradafiri şi a vorbit cu Adi Minune. A cerut să fie cu Carmen şi Adi le-a dat voie să fie iubiţi."

Ba mai mult, fiica manelistului ar urma să se întoarcă şi la şcoală. Cea mai bună prietenă a lui Carmen a dezvăluit că protagonista acestei idile nu s-a decis unde va locui, dar măcar se pare că a obţinut ceea ce îşi dorea cu ardoare: acordul părinţilor!


Cât despre vreo pedeapsă aplicată amorezului Franco nici nu poate fi vorba. Tânărul îşi va putea vedea liniştit de viaţă după ce poliţiştii ilfoveni au stabilit că nu s-a comis nici o faptă de natură penală, potrivit ziarului Libertatea. Tot ce îi rămâne băiatului de făcut este să-i demonstreze lui Adi Minune că e bun de ginere! 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest