Oana Radu, umilită și jignită, în public, chiar de bărbatul pe care îl plăcea! „M-a facut grasă de față cu toată lumea”/ VIDEO

 

Toată lumea ştie că Oana Radu a reuşit să slăbească 65 de kilograme, însă puţini cunosc cum a ajuns artista să aibă probleme cu greutatea. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru emisiunea „Star Chef”, difuzată pe Antena Stars, vedeta a dezvăluit motivul din cauza căruia a cântărit chiar 121 de kilograme.

Oana Radu a dezvăluit umilința prin care a trecut și ce anume a motivat-o să slăbească. Artista cântărea în urmă cu ceva timp cu 65 de kilograme în plus și asta se întâmpla din cauza faptului că mânca în funcție de starea de spirit pe care o avea. Astfel că atunci când era fericită, sărbatoarea cu produse nesănătoase, iar atunci când era tristă, se refugia în aceleași alimente.

La un moment dat, povestea că realizând ca are o problema a vrut să apeleze la ajutorul unui psiholog, dar acel lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că s-a ivit o altă... „soluție”. Mai precis, bărbatul de care îi plăcea a jignit-o și a umilit-o, în mod public, în timp ce se aflau la alergat! Experiența asta a fost una dintre cele mai mari umilințe trăite, dar și cea mai mare motivație care a facut-o să slăbească.

„M-a motivat, însă, un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge. Și mi-a zis să mergem la alergam și am zis da, dar nu am știut dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate. Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu „îmi iubesc corpul. Mă așa cum sunt”. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă sta bine orice.” a spus Oana Radu, în urmă cu ceva timp pentru Star Chef.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest