Oana Roman, declarații despre soțul și fiica ei! "Trebuie să le fac eu pe toate"

 
+2 click pentru
galerie

2014 a fost un an plin de încercări pentru Oana Roman. S-a cununat civil cu alesul inimii ei, Marius Elisei şi a devenit pentru prima dată mamă. Bucuriile, însă, s-au transformat apoi în necazuri, întrucât vedeta a suferit operaţii pe bandă rulantă din cauza complicaţiilor după cezariană.

Spre finalul anului, când totul mergea, din nou, bine, familia Roman-Elisei a fost nevoită să se despartă. Soţul vedetei a ales să plece la muncă, în Anglia, ca să aducă bani în casă. Cum în ţară nu şi-a găsit un job, soţul Oanei Roman a acceptat oferta unor rude şi a plecat la începutul lunii noiembrie. Decizia a fost luată de comun acord, însă niciunul dintre ei nu a crezut că îi va fi atât de greu.

"Se întoarce înainte de Crăciun. Vorbim zilnic, vorbim prin skype, în fiecare zi ne vedem, povestim ce a făcut fiecare, e ok, mai e puţin. A fost greu la început, dar ştii cum e, în viaţă trebuie să te adaptezi şi să te obişnuieşti cu tot felul de situaţii. Nu este uşor, dar eu îmi doresc foarte tare să se întâmple o minune şi el să nu trebuiască să mai plece," a declarat Oana Roman, pentru Spynews.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest