Oana Roman, dezvăluiri despre relația cu Marius Elisei! Cum se înțeleg cei doi: „Trebuie să am răbdare”

 

Oana Roman și Marius Elisei au întâmpinat, de-a lungul relației, multe obstacole, peste care au reușit să treacă cu bine, într-un final. Iar cum izolarea la domiciliu pentru multe cupluri reprezintă un real test al relației și vedeta cu partenerul de viață sunt nevoiți să participe la el, dat fiind contextul actual.

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend” de la Antena Stars, Oana Roman a mărturisit că încearcă să își ocupe cât mai mult timpul liber, din izolare, făcând fel și fel de activități alături de soțul ei și de fiica lor, Iza.

„Facem ce face toată lumea în momentul acesta! Gătim, facem curat și iarăși și iarăși. Iza face fișe, colorează, ne jucăm prin curte... Nu am reușit să devin influencer pe Instagram, dar ea va fi cu siguranță un mare influencer. Își va face vlog”, a declarat Oana Roman.

Iar în ceea ce privește relatia amoroasă cu Marius Elisei, se pare că lucrurile merg în direcția bună și se înțeleg din ce în ce mai bine. Și chiar dacă apar mici conflicte, cauzate de schimbarea stilului de viață, Oana Roman a dezvăluit că încearcă să fie mai răbdătoare și mai înțelegătoare.

„Lucrurile se desfășoară ok, în sensul în care tragem de păr, nu batem, nu ne certăm, nu ne dăm cu capul de pereți. (...)  Pentru Marius e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obișnuit să mai meargă cu băieții la fotbal, la bere. El pleca dimineață, își făcea treaba, venea... Acum sunt și lucruri care îl enervează... Normal. Și încerc să-l înțeleg pentru că și pe mine mă enervează lucruri. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru... Are momente în care răbufnește și el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spațiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăți”, a mai spus Oana Roman.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest