Oana Roman și-a pus la respect rudele! Își vizitează pe rând nepoata!

 
+2 click pentru
galerie

Când vine pe lume un bebeluş, toată familia roieşte în jurul lui. Aşa s-a întâmplat şi în cazul Mariei Isabela, fiica Oanei Roman. Micuţa le-a cucerit pe doamnele din familie, dar proaspăta mămică le ţine la respect.

La șase zile după ce a venit pe lume, Maria Isabela a ajuns, în sfârșit, acasă. Momentul externării a fost pregătit până la cele mai mici detalii.

 În timp ce unele mămici ies din maternitate cu dureri şi fără vlagă, ei bine, Oana Roman a ieşit coafată şi aranjată ca de nuntă. Doar nu putea să apară la televizor cu “faţă de spital.”

Pregătirile legate de plecarea către casă au constat şi într-o înţelegere cu soacrele. Cele două bunicuţe au fost instruite să nu se mai prezinte la spital aşa cum au făcut-o pe timpul internării. Culmea, nici măcar acasă nu au fost invitate. Oana ar fi făcut dinainte o înţelegere cu mama ei, a povestit pentru spynews.ro un apropiat al familiei Roman-Elisei.

„Cele două s-au înţeles ca bunica să nu îşi vadă nepoata în seara în care au ajuns acasă. Vorba aceea din popor: nu e cazul ca fetiţa să aibă prea multe moaşe. Oricum pe Oana şi Marius i-a aşteptat acasă bona, aşa că situaţia cu Maria Isabela a fost sub control."

Totuşi, bebelușul este cuminte şi nu le dă bătăi de cap părinţilor, care sunt excesiv de grijulii cu ea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest