Oana Roman stă fără griji! Cine e super-bona pe care a angajat-o?

 
+2 click pentru
galerie

 
Mai are puţin până va naşte, dar a făcut rost de-o super bonă. Fetiţa Oanei Roman va fi îngrijită de o femeie antrenată.   Totul este pregătit pentru venirea micuţei, doar că trebuie să se întoarcă şi dădaca din vacanţă.

Oana Roman aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului ei copil.


Vedeta i-a pregătit camera fetiţei, a făcut rost de toate lucrurile necesare şi a angajat şi o bonă cu experienţă care să o ajute la creşterea fetiţei. Toată familia este cu sufletul la gură, mai ales mama Oanei, Mioara Roman. Deşi nu se va muta cu proaspăta familie, viitoarea bunică este pregătită să intervină la nevoie!


„Am fost şi aseară la Oana şi este bine, vioaie, umblă de colo-colo. A găsit o bonă pentru fetiţa ei. Aşa e tradiţia în familie: bunicile au lucrat, iar eu predau la facultate. Oricum dacă mă va scula la 3 noaptea, mă voi duce la Oana să o ajut."

Primul copil al Oanei şi al lui Marius Elisei va veni pe lume la sfârşitul săptămânii şi, pentru că vedeta nu are experienţă cu bebeluşii, cuplul a găsit o super-bonă. Deocamdată femeia este în vacanţă în vârf de munte.

„Doamna care o va ajuta pe Oana este plecată la schi. Bona are în jur de 60 de ani şi este sportivă. I-a fost recomandată de o prietenă de-a ei."

Cu aşa o bonă, Oana poate sta fără griji: micuţa ei va fi pe mâini bune şi. antrenate. Dacă nu va fi vedetă ca mama ei, oare nepoata fostului premier va fi sportivă?


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest