Catinca Roman, aspect ciudat! E zână sau vrăjitoare?

 

A atins fericirea absolută! Oana Roman are 3 săptămâni de când a devenit mămică şi, mai nou, tot universul ei se concentrează în jurul Mariei Isabela! Dar nu numai Oana este cea care îşi concentrează toată atenţia asupra micuţei, ci şi toate doamnele din familia Roman Elisei!

Oana este ajutată atât de mamă, cât şi de soacra ei. Un sprijin foarte important, proaspăta mămică îl primeşte din partea Catincăi. Sora vedetei se duce ori de câte ori are ocazia în vizită la nepoţică! Şi nu ar fi nicio problemă dacă mătuşa cea grijulie nu ar avea o înfăţişare ciudată! Dar câtă vreme Oana Roman nu îşi face griji, nici noi nu ar trebui să ne facem probleme.

Adevărul este că unghiile Catincăi, pe cât de înspăimântătoare sunt, pe atât de îngrijite arată! Sora Oanei este imaginea unui salon de înfrumuseţare, motiv pentru care îşi schimbă modelul manichiurii foarte des.

Şi dacă tot vorbim despre cum Oana Roman este ajutată de femeile importante din viaţa ei, ei bine una totuşi se pare că o ignoră total. Este vorba despre Silvia Chifiriuc, actuala soţie a tatălui ei, cea care de altfel i-a făcut şi un frăţior de 4 ani.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest