Obama şi Beyonce, scandalul anului! Iată cum s-a sfârşit povestea!

 
+4 click pentru
galerie

 Zvonurile unui nou scandal sexual au zguduit zilele trecute Casa Albă! Un fotograf francez a lansat ideea unei idile între Barack Obama și Beyonce. Și asta în condițiile în care, în ultima vreme, se vorbește tot mai mult despre o răcire a relațiilor dintre Obama și soția sa, Michelle. Cotidianul american Washington Post anunţa cu surle şi trâmbiţe dezvăluiri şocante.

Când o lume întreagă aștepta cu sufletul la gură dezvăluiri incendiare despre amantlâcul celor două personaje celebre pe plan mondial, fotograful Pascal Rostrain a recunoscut că totul a fost doar o glumă!

Mai mult, Beyonce, căsătorită cu rapperul american Jay Z, a ieșit să își apere căsnicia. Diva a catalogat zvonurile ca fiind absurde. Totuși, nici ei nu au fost feriți de gurile rele, potrivit cărora și mariajul lor ar trece prin momente dificile.

Ceea ce ridică semne mari de întrebare e faptul că zvonul idilei dintre Obama şi Beyonce coincide cu vizita președintelui francez la Washington. În plus, Francois Holland a fost recent acuzat de adulter, însă, în cazul său, zvonurile s-au dovedit a fi adevărate.⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest