Operaţii cu bucluc! Vedetele suferă GAFE estetice!

 
+2 click pentru
galerie

Se vor perfecte, însă nu le iese mereu! Vedetele au apelat, fără să clipească, la bisturiu, dar asta nu le-a garantat succesul. Prea mult silicon sau un medic nu foarte priceput le-a trecut de cealaltă parte a baricadei: în penibil!

Operaţiile estetice au devenit o necesitate. Dacă nu le ai, nu exişti, e acelaşi principiu ca la facebook! Aproape că nu mai e vedetă netunată. Unele mai mult, altele mai puţin. Unele mai bine, altele dezastru!

Despre Gina Pistol numai de bine! Deşi şi-a dorit o înfăţişare mai tunată faţă de cea pe care ne-a arătat-o în urmă cu mai bine de 10 ani, ca să ajungă la rezultatul de azi, fotomodelul nu a trecut prin experienţe tocmai plăcute.

După ce şi-a injectat buzele, vedeta s-a ales cu un chist din cauza substanţei de proastă calitate. Aşa că a fost nevoită să facă o nouă operaţie ca să nu se aleagă cu vreo complicaţie.

Pe Daniela Gyorfi o ştim mereu atrăgătoare. Dar şi ea, cum a simţit că trec anii, cum a apelat la estetician. Şi-a mărit bustul în repetate rânduri pentru că nu era mulţumită de cum arăta decolteul ei. După ce a ajuns la 400 de mililitri de silicon, acum regretă că nu-şi mai găseşte lenjerie intimă pe măsură!

Nici Cream nu a ocolit esteticianul atunci când s-a hotărât că vrea un nou nas. Însă faptul că a apelat la el i-a adus numai ghinioane. A zăcut două săptămâni cu faţa umflată.

Iar când rănile s-au vindecat a descoperit că s-a ales cu un chist de toată frumuseţea în partea de sus a nasului. Atunci s-a hotărât să meargă în străinătate pentru a retuşa totul.

Mezina preşedintelui Traian Băsescu a fost şi ea pe la estetician. Chiar de la o vârstă fragedă. La 20 de ani s-a hotărât că vrea buzele mai voluminoase. De atunci, şi-a modificat şi forma nasului de trei ori însă marea ei obsesie au rămas buzele, în care îşi injectează frecvent acid hialuronic. Chiar mai mult decât limita admisă!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest