Papa Francisc, împotriva sistemului antiglonţ pentru papamobil! Papa Ioan Paul al II-lea la un pas de moarte, după ce a fost împuşcat

 

Papa Francisc este aşteptat cu mare bucurie şi dragoste de toţi creştinii din România. Suveranul Pontif va ajunge astăzi, de la ora 11:00, în Bucureşti şi va sta în România până pe 2 iunie. Iar pentru pregătirea marelui eveniment, au fost respectate toate normele de securitate. Cu toate acestea, există surse potrivit cărora Papa Francisc nu îşi doreşte ca papamobilul să fie dotat cu sistem antiglonţ.

Unul din preoţii pregătiţi pentru a-l întâmpina pe Suveranul Pontif, a vorbit în exclusivitate pentru Antena Stars, despre unul dintre cele mai dure evenimente din istoria conducerii lui Papa Ioan Paul al II-lea. Acesta a fost la un pas de moarte, din cauza unui atentat cauzat de un musulman, care l-a împuşcat. Din fericire, fostul suveran a fost salvat într-un mod miraculos de crucea pe care o avea la gât.

"Papamobilul are reglementări cu privire la sistemul antiglonţ pentru că normele de secritate au impus aceste reguli. Se întâmpla în ziua de 13 mai, Papa Ioan Paul al II-lea se afla în Piata Sfântul Petru, iar la un moment dat, un musulman scoate o armă, iar glonţul a fost deviat de o cruce şi nu l-a lovit în inimă pe Papa Ioan Paul al II-lea. Glonţul i-a fost extras, iar glonţul se află în coroana Maicii Domnului de la Fatima şi el de atunci i-a fost recunoscător mereu Maicii Domnului. La câteva luni după acest incident, după ce Papa s-a restabilit, a fost să meargă la el în celulă şi la sfârşit i-a spus că îl iartă, dar că nu poate să împiedice sentinţa", a spus un preot pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest