Paris, cuibuşor de nebunii! Bianca şi Cristea, escapadă de lux cu nopţi fierbinţi

 

Scribe Hotel! Aici s-a cazat Adrian Cristea în perioada în care a vizitat oraşul. Situat în buricul Parisului, hotelul de lux este locul unde se organizează cele mai multe evenimente din viaţa artistică şi culturală a capitalei Franţei

Fotbalistul a fost răsfăţat ca un prinţ în hotelul de cinci stele. Ambientul din interiorul camerelor este unul cu totul spectaculos, numai bun pentru a-ţi răsfăţa iubita. Mobila în stil ludovic, aşternurile fine, baia imensă, decorată cu marmură scumpă şi plină cu produse de înfrumuseţare de lux, dar şi un spa. Toate acestea i-au stat la dispoziţie pe parcursul celor trei zile. Factura a fost şi ea pe măsură. Fotbalistul a scos din buzunar peste 1200 de euro. Dar când te gândeşti la persoana iubită, banii nu mai contează, nu-i aşa?

Dacă nopţile fierbinţi ale presupusei escapade le-ar fi consumat înr-un decor de vis, cei doi îndrăgostiţi şi-ar fi petrecut după-amiezile într-una din cele mai exclusiviste localuri: Cafe de la Paix. Cel puţin asta reiese din poza postată de Adrian Cristea pe profilul său de Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest