Paula Seling, răspunsurile celor mai incomode întrebări! "Despărţirea nu e o opţiune"

 

Paula Seling a vorbit în exclusivitate despre relație, dar a răspuns și la cele mai incomode întrebări. Așa nu ați văzut-o niciodată.


După o lungă perioadă în care nu a mai apărut la televizor și nici spectacolele nu i-au bătut la ușă, Paula Seling revine și vorbește despre relația cu soțul ei.

"Eu zic că e foarte frumoasă. Sau cel puțin așa sper. Suntem doi oameni care cred că se potrivesc foarte bine unul cu celălalt. Eu zic că suntem ok.  Tot ceea ce facem, facem împreună în ceea ce privește atât cariera mea, cât și lucrurile personale, tot ceea ce avem de făcut împreună pentru a ne face viața mai frumoasă și mai confortabilă Suntem împreună cât de mult timp se poate. Este cel mai mare dătător cu părerea în ceea ce privește piesele pe care le fac. Eu cred că e ce trebuie. Eu nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi altfel sau că ar trebui să mă gândesc la altceva. Cred că încrederea în Dumnezeu, încrederea că atunci când ai spus un "DA", îl spui pt toată viața. Trebuie să fii conștient că indiferent ce probleme întâmpini, atâta timp cât ai spus în fața lui Dumnezeu "DA", atunci trebuie să faci totul să funcționeze", a mărturisit Paula.

Mulţi se întreabă: pe când va apărea un bebeluș? Răspunsul la această întrebare l-a oferit în interviu: "Nu știu. Eu nu sunt genul de persoană care să își facă planuri în felul în care să vă pot spune acum, mâine, poimâine. Nu știu, când o să vrea Dumnezeu și dacă va vrea Dumnezeu și va fi cazul, dacă nu... asta e viața" 

S-a tot scris că a cam luat proporții, are ceva probleme de sănătate sau pur și simplu a neglijat? "Pe bune că mă întrebi asta, tu acum? Pe bune??", a întrebat Paula Seling.


"Eu sunt foarte bucuroasă că pot să vă povestec acum că urmez Facultatea de Muzică 8.49 *MUSCĂ* 8.55 Unde îmi petrec 90% din timp. În momentul în care tu dedici atât de mult timp unui lucru, trebuie să lași alte lucruri pe locul doi. Eu asta am putut să concep în ultima perioadă, este rodul muncii mele și cred că este un pic mai important decât toate celelalte aspecte. Nu mă interesează acest tip de discuții, atâta timp cât sunt sănătoasă, sunt ok",
a mărturisit vedeta.

A.C.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest