Pepe, detalii despre noua iubită: “Mă arunc în prăpastie pentru ea, fără regrete, fără să mă gândesc”

 

După divorțul de Raluca Pastramă, Pepe a dezvăluit că este în căutarea unei femei alături de care să trăiască o frumoasă poveste de dragoste. La doar câteva săptămâni de la despărțirea de mama fiicelor sale, iată că artistul vorbește de o nouă iubită. Cine i-a furat inima cântărețului?

În timp ce pe plan profesional se bucură de o carieră strălucitoare, nu putem vorbi de același noroc și pe plan personal. După două mariaje eșuate, Pepe încă are speranța că va reuși să iubescă din nou la aceeași intensitate așa cum a făcut-o și până acum, și că își va găsi partenera lângă care să poată trăi până la sfârșitul vieții.  

Dar iată că dorința lui este pe punctul de a deveni realitate. Sau cel puțin asta a dat de înțeles, în cadrul unui podcast de pe YouTube. Pepe crede din toata inima în conceptul de dragoste adevărată, mărturisind că de fiecare dată când a fost îndrăgostit, i-a oferit femeii de lângă el tot ce a avut mai bun.

„Cred în dragoste adevărată. Nu pot să judec o persoană după alta. Fiecare femeie din viața mea a avut parte de același tratament, i-am pus lumea la picioare, a fost iubită, respectată și i-am oferit libertate și susținere, fiecare a știut ce să facă cu ele. Am avut etape furmoase de iubire cu fiecare persoană din viața mea. Am ajuns în punctul în care mă simt iubit, respectat.”, a spus Pepe pentru Antena Stars.

Cât despre o nouă relație, Pepe a dezvăluit că deocamdată se află în tatonări cu cineva, însă deocamdată nu se poate pronunța în legătură cu direcția în care va merge totul cu femeia care se află alături de el la momentul actual.

Nu sunt într-o relație, sunt în tatonări. Mi-e simplu să spun că sunt și în cinci relații, nu am nici cea mai mică jenă. Dumenzeu îți oferă peste noapte câte o șansă de asta pe care nu o poți rata. În momnentul în care conștientizezi că e ceva ce merită, mă arunc și în prăpastie, fără regrete, fără să mă gândesc”, a declarat Pepe în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest