Pepe, dezvăluiri de la botezurile de săptămâna trecută! "Vârciu mi-a rupt cămaşa de pe mine"

 
+2 click pentru
galerie

Pepe a fost sufletul petrecerii la botezul Andei Adam, dar şi la botezul copilului celui mai bun prieten, care a fost năşit de Liviu Vârciu. Invitat în emisiunea "Star Matinal de weekend", starul a făcut dezvăluiri neştiute despre eveniment.

Cu voie bună şi cu chef de petrecere, Pepe a fost solicitat dublu weekend-ul tercut, când a fost invitat atât la botezul copilului celui mai bun prieten, cât şi la botezul Andei Adam.

"Eu am venit direct din Londra şi nu dormisem deloc, decât pe avion şi cu o oră înainte de eveniment. Am fost şi la botezul unde a năşit Vârciu băieţelul prietenului meu cel mai bun. Erau saloanele unul lângă altul, doar că nu puteam sta la masă un sfert de oră, că mă sunau că unde am dispărut. Eram înconjurat numai de prieteni. Nu vreau să spun până când am stat acolo, am ajuns acasă la nouă dimineaţa. Ţin minte doar că la şapte dimineaţa a venit Vârciu şi mi-a sfâşiat cămaşa de pe mine. I-am zis: 'ce-ai mă, eşti bolnav?' mi-a zis că şi el o avea ruptă, eu de ce să fiu frumos", a mărturisit Pepe.

Are doi copii
Pepe şi Raluca Pastramă au împreună două fetiţe: Maria şi Rosa Alexandra, care a venit pe lume în ziua de Florii, anul trecut. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest