Pepe, mișcare incredibilă în divorțul cu Raluca Pastramă! Declarații incredibile despre „jocurile” pe care le face bruneta

 

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă, atât în showbiz-ul autohton, cât și în familiile celor doi. Și chiar dacă la început se anunța a fi un divorț pe cale amiabilă, totul a luat o întorsătură dramatică, după ce a ieșit la lumină infidelitatea brunetei. Acum, se pare că artistul are de gând să facă o mișcare incredibilă în despărțirea de fosta soție!

Este clar pentru toată lumea că nu mai există cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă, după ce s-a aflat de infidelitatea brunetei care a început în urmă cu un an. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor din presă, Raluca este îndrăgostită până peste cap de amant, detaliu confirmat și de apropiații familiei Pascu.

Pepe, mișcare incredibilă în divorțul cu Raluca Pastramă!

Se pare că și noul iubit al brunetei nutrește sentimente la fel de puternice pentru aceasta, astfel că are planuri cât se poate de serioase. Însă există o mare problemă!

El vrea să o ducă în străinătate și să o prezinte familiei lui. Nu este deranjat de faptul ca ea are copii. Se iubesc foarte mult. De aceea Raluca a fost, inițial, de acord cu toate cerințele lui Pepe. Și-a dorit ca el să fie de acord cu despărțirea la notar, ca să scape cât mai repede și să fie liberă. Iubitul ei era deranjat că trebuie să se vadă pe ascuns, să țină totul ascuns, să vorbească numai când poate ea. I-a spus că o vrea cu totul pentru el, fie își spun adio.”, au spus sursele playtech.

Toate detaliile de mai sus au ajuns și la urechile lui Pepe care a pregătit o strategie fenomenală, ca să o împiedice pe Raluca Pastramă să trăiască o poveste de dragoste cu iubitul arab.

"Pepe a aflat și, cel mai probabil, va face tot posibilul să amâne cât mai mult divorțul”, au mai transmis sursele menționate anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest