Petra, primele declaraţii după ce a plecat de pe "Insula Iubirii"! Vezi dacă a păstrat legătura cu ispitele

 
+2 click pentru
galerie

Petra şi Ovidiu au participat la emisiunea "Insula iubirii". După o săptămână de stat departe unul de altul, cei doi s-au logodit şi au părăsit insula.

Marţi, la Antena Stars, Petra a dat primele declaraţii după ce a plecat de pe insulă. Ea a spus că se iubeşte foarte mult cu Ovidiu, iar când a fost întrebată de ispite a ezitat puţin să răspundă.

"Iubirea învinge de fiecare dată şi dacă te iubeşti nu ai cum să stai departe unul de celălalt. Experienţa ne-a ajutat să ne sudăm ca şi cuplu. Nu am stat departe până acum şi ne-am dat seama că ne iubim cu adevărat. Nu am cedat pentru că ispitele suntem chiar noi unul pentru celălalt. Noi ne dovedim iubirea în fiecare zi. Acesta a fost un test pe care la-am trecut cu brio. Noi nu am păstrat legătura cu nicio ispită"
, a declarat Petra la Antena Stars.

"Insula iubirii", la Antena 1

Patru cupluri, 12 tentații, 15 zile și o insulă plină de capcane, acestea sunt elementele cheie ale reality show-ului prezentat de Radu Vâlcan, "Temptation Island – Insula iubirii”, ce este difuzat de Antena 1, în fiecare duminică, la Antena 1.

La finalul emisiunii, doar dragostea adevărată poate trece testul, iar cele patru cupluri intrate în competiția "Temptation Island - Insula iubirii" vor afla dacă sunt legate doar de obișnuință sau, dimpotrivă, de sentimente sincere și puternice. Testul suprem al iubirii și al încrederii va fi dat de opt oameni care se vor întoarce din Thailanda total schimbați.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest