Petru, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", a spus ADEVĂRUL, în direct! De ce s-a despărţit de Ana

 
+2 click pentru
galerie

Petru şi Ana au avut o relaţie tumultoasă în cadrul concursului "Mireasă pentru fiul meu". Petru a sărit gardul de două ori, pentru a ieşi din competiţie, iar acum viaţa lui s-a schimbat. S-a angajat şi este în căutarea unei noi relaţii.

Invitat, astăzi, la "Star Matinal", de la Antena Stars, Pentru a povestit sincer despre relaţia cu Ana şi a mărturisit de ce a ales să se despartă de ea.

"Eu am sărit gardul de două ori. Sunt obosit de muncă, de stres, de oameni răi. În continuare primesc o grămadă de mesaje, amenţări şi jigniri pentru faptul că m-am despărţit de Ana şi de ce m-am despărţit de ea. După  o lună de zile, eu, fiind foarte îndrăgostit, am sărit gardul când era ea în casă. Şi apoi a sărit şi ea după mine. Apoi am venit din nou, a venit şi ea, apoi Ana nu a mai rezistat şi a cerut publicului să iasă şi ea. Ana împlineşte 20 de ani, luna asta. (...) Am ieşit din casă, am dormit la ea câteva zile, iar familia ei a făcut un lucru foarte bun pentru mine. Bunica ei a dormit pur şi simplu pe jos, pentru ca eu să dorm în pat.

Apoi o admiratoare de-a noastră, ne-a pus o garsonieră la dispoziţie, dar nu a mers lucrurile deloc. Mentalităţile noastre erau total diferite. De exemplu, ea s-a trezit dintr-o dată că vrea să iasă pe stradă, să se cineva de ea, apoi fuma ţigară după ţigară ca să i se facă rău, avea comportament de adolescentă. Asta se numeşte şantaj emoţional. (...) Acum vorbesc cu nişte fete, dar nu e nimic sigur. Şi m-am mutat în noua garsonieră.  Femeia care va fi lângă mine sexy, care să mă respecte şi să mă înţeleg cu ea," a spus Petru, de la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena Stars.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest