Podărescu vrea posterior mai bombat

 

Silicoane şi-au pus toate divele, dar implanturi fesiere nu şi-a băgat niciuna încă! O brunetă celebră de la noi se pregăteşte pentru prima operaţie de mărire a fundului!

În urmă cu aproape un an, când şi-a mărit sânii cu ajutorul implanturilor, Andreea Podarescu a traversat o perioadă neagră. Operaţia a fost un eşec, din cauza faptului că proteză i s-a spart chiar în timpul intervenţiei, drept urmare s-a ales cu implanturi mult mai mici decat planificase. Unde mai pui că şi perioada de recuperare a fost un adevărat calvar: "Mama a zis că mă dezmoşteneşte dacă îmi fac a doua operaţie. Pentru că ştie cât am suferit la prima, iar ea a fost cea care a avut grijă de mine. Operaţia a durat şase ore, iar anestezia şi-a spus efectul. Prima dată când m-am ridicat din pat mi-am pierdut cunoştinţa şi în loc de o zi în spital a trebuit să stau trei. Plus acasă la pat o săptămână, deci pot spune că a fost destul de rău", a declarat Andreea.

Şi, totuşi, deşi risca grave scandaluri în familie, iată că brunetei i-a încolţit în minte ideea unei alte operaţii. La sâni se mai gândeşte că va repeta intervenţia sau nu, însă, de ceva vreme, i s-a pus pata să aibă un posterior ultra-voluptuos, precum cel al lui Kim Kardashian: "Nu mai am vreo altă intervenţie, aş recunoaşte dacă aş avea. Deşi toată lumea mă suspectează că am ceva la faţă… Totuşi, vreau să-mi fac implanturi în fese. Ştiu că nu mai are nimeni de la noi, tocmai de aceea. Este, însă, o intervenţie mult mai grea decât cea la sâni", ne-a mai spus Andreea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest