Prima apariţie a Rocsanei Marcu la "Star Matinal" după ce a trecut prin operaţia de liposucţie! Cum se simte prezentatoarea TV

 
+3 click pentru
galerie

După ce în weekend a suferit o operaţie de liposucţie, prezentatoarea emisiunii "Star Matinal" şi-a făcut apariţia în platou într-un mod diferit.

Sâmbătă a fost o zi plină pentru prezentatoarea TV a emisiunii "Star Matinal". Rocsana Marcu a avut parte de o operaţie de liposucţie în care i-a fost eliminat surplusul de piele de care nu putea scăpa nici cu trei vizite la sală pe săptămână.

"În mod normal ar trebui să-mi taie puţin din surplusul care a rămas după cele două sarcini. Eu fac sport atât la sală cât şi tenis de câmp, dar surplusul acela nu poţi să-l dai jos altfel decât printr-o asemenea intervenţie. De ce să fiu nevoită să îmbrac doar anumite rochiţe, un anumit model... Şi acum m-a sunat un prieten şi mi-a zis că-s nebună la cap, că am fost la piscină şi nu s-a văzut nimic. Am înţeles că nu e nimic complicat, o să dureze cam o oră. Când ai 30 de kilograme e ceva dificil... Fiind vorba despre o anestezie generală, e mai complicat. Recuperarea e mai greoaie, am timp mâine să mă liniştesc, mi-am luat o carte să citesc. Luni o să fiu la Matinal. O să port un corset timp de o lună pe care nu o să-l dau jos decât atunci când fac duş", a mărturisit Rocsana sâmbătă, înainte de operaţie.

Duminică a intrat în direct în emisiunea "Star Magazin" şi a dat declaraţii exclusive despre starea sa de spirit. Blondina spunea că se simte foarte bine şi că important este cum intri în sala de operaţii. În cazul său, a mers total pe încredere şi având o stare bună de spirit, aşadar şi rezultatele, cât şi starea de după, erau foarte bune!

Astăzi este prima zi de emisiune după operaţia suferită şi Rocsana Marcu a apărut în platoul emisiunii "Star Matinal" alături de colegii ei, Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru. Pozitivitatea sa este neschimbată şi pare să fie în forţă maximă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest