Bianca și Victor, prima noapte de dragoste, după divorț!

 

Gata, este clar! Bianca este adepta împăcărilor.După ce s-a despărţit de Cristea, a simţit nevoia să se întoarcă la el deşi era măritată cu altul.După ce a divorţat de Victor, a simţit, din nou, nevoia să se întoarcă la el. Încurcate sunt căile dragostei!Şi uite-aşa roşcata ar fi petrecut o noapte nebună în compania fostului soţ. Unde? 


În momentul în care noi am spus că ne iubim, nu ne-a crezut nimeni, când ne-am despărţit, acum lumea ne întreabă dacă ne iubim. Dacă răspund că da, o să fie tentaţi să spună că nu, dacă spun că nu, vor spune că da!


Ce iţe încurcate! În orice caz, lucru sigur e că Bianca şi Victor nu pot sta unul fără altul. Ce dovadă mai grăitoare decât ultima lor întâlnire ce nu a fost în miezul zilei, în văzul tuturor, la vreun restaurant de fiţe. Nici vorbă! Roşcata a dat o fugă până în Poiana Braşov. Nu tu bagaje, nu tu pregătiri, nimic. Doar ea şi Victor!


Chiar dacă ţin idila departe de ochii lumii, lumea i-a văzut cum îşi cumpărau periuţe de dinţi dintr-o benzinărie de pe DN1, semn că au plecat în grabă şi că vor să se bucure unul de celălalt în secret. Dar cum să ai secrete când te ştie o ţară-ntreagă? Bianca, nici dacă erai cheală nu treceai neobservată! Şi uite-aşa câţiva turişti i-au depistat pe cei doi îndrăgostiţi!


Se pare că noaptea a fost lungă şi romantică! Un mod plăcut de a sărbători împăcarea de după divorţ. Aşa se explică zâmbetul de pe faţa roşcatei când paparazzi au surprins-o la o plimbare prin Herăstrău!


Cum să nu fie super când ea cu o seară înainte se distra în compania fostului soţ. Suntem curioşi ce va fi şi ce întâlniri fierbinţi mai urmează între cei doi foşti soţi!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest