Prima zi de libertate! Shobby, întâlnire cu gaşca

 

Shobby de la Codu' Penal a profitat din plin de primele ore de libertate. Hip-hop-erul a fost întâmpinat la poarta penitenciarului Găeşti chiar de tovarăşii săi cu care s-a şi bucurat de eliberare.

Mădălin Drăgan, alias Shobby, a ieşit pe poarta penitenciarului şi s-a dus glonţ acasă.

Câţiva prieteni au venit cu maşina să îl escorteze până la Ploieşti, doar că băieţii au cam rătăcit drumul. În loc să meargă pe traseul cel mai scurt, amicii hip-hop-erului au ales o rută ocolitoare, şoferul încurcând de mai multe ori drumurile.

Paparazzi Spynews au surprins primele ore de libertate ale fostului deţinut. Prima oprire a fost la o benzinărie de unde cântăreţul a coborât pentru a cumpăra câte ceva de la magazin. Shobby a ieşit cu o doză de energizant în mână, dar în loc să o bea, a vărsat conţinutul într-o canalizare. După câteva minute, gaşca şi-a continuat drumul spre Ploieşti.

Înainte de marele chef din scara blocului, artistul s-a întâlnit şi cu o brunetă misterioasă. După o conversaţie scurtă, cei doi şi-au luat rămas bun, după care a început distracţia.

Cântăreţul şi-a petrecut trei ani după gratii! Cât timp Shobby şi-a ispăşit pedeapsa în închisoare hip-hop-erul a mărturisit că cel mai mult i-a lipsit familia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest