Prinţul şi-a găsit prinţesă? Cine e blonda cu care s-a sărutat Cristea o noapte întreagă?

 
+2 click pentru
galerie

Adrian Cristea e de neoprit! La ce succes are la femei, am putea spune că este o maşinărie de agăţat. Nici weekend-ul acesta nu s-a lăsat mai prejos.

Mutat recent într-un apartament chiar în mijlocul cluburilor de fiţe din capitală, fotbalistul abia a aşteptat să se lase seara, şi-a pus sacoul roşu, a adoptat atitudinea de Don Juan şi a ieşit.la vânătosre.

Adrian Cristea nu se dezminte de renumele de crai pe care l-a căpătat! Este as la capitolul agăţat femei şi cu asta îşi ocupă timpul. Şi chiar dacă uneori ele sunt ale altora, prinţului se pare că nu-i pasă atâta vreme cât trec şi pe la el prin pat.

Chiar dacă nu ştim starea civilă a blondei pe care Cristea a pus mâna, cert e că între cei doi a fost o atracţie fulger: odată ce şi-au dat seama că-şi doresc acelaşi lucru unul de la celălalt, nu s-au mai dezlipit. Îmbrăţişări, mângâieri tandre, săruturi. cei doi au făcut avanpremiera unei nopţi de neuitat chiar în club.

Dar, ca totul să fie cât mai uşor, fotbalistul a avut grijă dinainte să nu fie nevoit să traverseze Bucureştiul la plecare. Aşa că şi-a închiriat un apartament în zonă.

Şi asta nu e tot! Fotbalistul ne surprinde în ultima vreme! Cristea scoate la iveală detalii picante din relaţia clandestină pe care a avut-o cu Bianca. Iar ca să demonstreze că nu e pus pe şotii, deja a făcut o primă dezvăluire, se pare că Bianca nu a făcut niciodată un avort, aşa cum s-a speculat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest