Probleme în paradis? Lavinia a fost surprinsă tristă şi îngândurată

 
+2 click pentru
galerie

Bănică, ce-ai făcut? Au și apărut primele probeleme în paradis? Cel puțin asta înțelegem din atitudinea tristă a Laviniei Pârva. Bruneta a ieșit la o cafea cu un prieten și părea tare îngândurată!

Orice om are problemele lui, dar când fumează țigară de la țigară, e clar că ceva îi merge extrem de rău! Așa a făcut și Lavinia Pârva, care a ieșit cu un amic la mall. Nu știm despre ce i-a vorbit lui Naguale, dar e clar că artista nu era în apele ei!

Să fie probleme în paradis deja? Greu de spus ce are pe suflet iubita lui Ștefan Bănică Junior: nunta care nu mai vine, chiar dacă a primit inelul sau nemulțumiri legate de cariera artistică? Că o fi una, că o fi alta, cert este că Lavinia și-a spus oful unui amic, artist la rândul său. Și au vorbit destul de mult, iar bruneta a părut să monopolizeze discuția.

Cu sau fără necazuri prea mari, partea cea bună e că Lavinia nu pare să fie controlată de Ștefan, așa cum știm că au mai fost cazuri. Ce are însă pe suflețel știe doar ea și, sperăm noi, și iubitul ei!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest