Punct și de la capăt! Și-a revenit Bianca după divorțul cu Victor?

 
+2 click pentru
galerie

A început o nouă viaţă! Bianca Drăguşanu a revenit pe piaţa femeilor libere de orice contract. Blondina a îngropat deja scurtul mariaj cu Victor, a plâns ce a plâns, dar acum e ca nouă. Ca să uite cât mai repede drama ultimelor luni, fosta asistentă tv este hotărâtă să îşi refacă viaţa. A îngropat mariajul cu Victor în 20 de ore! A plâns o noapte întreagă, dar, în zorii zilei, Bianca Drăguşanu şi-a revenit.


Au mers la notar, au pus capăt căsniciei, dar au ieşit de mână din birou. Pregătiţi să îşi vadă fiecare de drumul său, Bianca şi Victor îşi iau viaţa de la capăt. E drept că suferinţa nu i-a ocolit pe niciunul dintre cei doi, doar că modul în care aceasta s-a manifestat este diferit.


Băiatul de la meteo a lăsat să se înţeleagă din privirile aprige aruncate celor din jur şi din starea de tensiune accentuată că trăieşte o adevărată drama, iar blondinei mai că i se înecau ochii în lacrimi. Ba mai mult, prietenii apropiaţi ai Biancăi le-au mărturisit reporterilor că atunci când s-a văzut acasă, singură, proaspăt divorţată, fosta asistentă tv s-a pus pe plâns. Şi a ţinut-o tot aşa până dimineaţă, moment în care a pus punct trecutului şi s-a hotărât să o ia de la capăt!Culmea, şi în zona profesională, Bianca tot peste Victor dă! Deşi nu mai împart acelaşi pat, cei doi foşti soţi sunt în continuare asociaţi în afacerea blondinei. Băiatul de la meteo şi fosta nevastă au acţiunile împărţite în mod egal, ba mai mult, în acte blondina figurează ca angajata lui Victor.


Şi cu Victor şi fără el, Bianca pare să fie totuşi fericită! Nu s-a închis într-o cameră întunecată şi nu a căzut în depresie. Ba din contră. Paparazzi au surprins-o în trafic în ipostaze. comice. În timp de aşteaptă la semafor, blondina ba scoate limba, ba se joacă cu o suviţă de păr, unde mai pui că le mai dă bani şi cerşetorilor. Ce mai, Bianca Drăguşanu a revenit!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest