Ralucăi Macovei a ajuns să îi fie milă de infractorul care i-a spart casa! "Mi s-a rupt inima când l-am văzut în cătuşe"

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Macovei a avut parte weekend-ul trecut de o experieţă terifiantă. În casa ei a intrat prin efracţie un infractor, care se află acum în liberatate. Acesta este recidivist şi a fost acuzat că a ucis, apoi a tranşat o tânără din Bucureşti. Raluca a venit în platoul emisiunii "Star Matinal" a vorbit despre această experienţă cumplită.

"Nu contest decizia procurorilor de a fi lăsat liber, dar îmi este frică de acest criminal, care a tranşat o fată la urma urmei. El are o rulotă chiar lângă blocul meu şi locuieşte acolo cu familia lui. A intrat în casă şi l-am găsit în balcon, stătea în picioare. Am auzit un zgomot şi m-am dus să verific. Atunci când l-am văzut, m-am speriat şi am ieşit din casă, spre portar. Mie nu îmi place violenţa. Nici când au venit poliţiştii să-l ia nu am vrut să mă uit, să urmăresc scena. Mie nu îmi place violenţa, mi s-a rupt inima când l-am văzut în cătuşe", a spus Raluca Macovei, în ediţia de miercuri a emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest