Randi, amănunte din viaţa personală! Cum arată femeia care poate să-i fure inima artistului: „Viaţa îţi dă o lovitură în mândrie”

 
+3 click pentru
galerie

Randi este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc. Şi nu e de mirare de ce. Dar cu toate astea, artistul nu are pe nimeni alături. În cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, cântăreţul a declarat motivele pentru care este singur, dar şi cum trebuie să arate femeia perfectă.

Randi a făcut mărturisiri sincere despre viaţa personală. Încă nu a găsit femeia care să îi fie alături pentru totdeauna, dar este sigur că va apărea la timpul ei. Se pare că artistul nu este deloc un bărbat complicat. Atributele unei femei ideale, în concepţia lui, nu sunt deloc complexe, ci din contră: chiar foarte simple: trebuie să fie înţelegătoare, dat fiind că viaţa lui profesională este tumultoasă în calitate de artist.

„Întotdeauna am considerat că ce e personal, trebuie sa rămâna personal. Nu sunt omul care să se dea în speectacol, în public, decât atunci când sunt pe scenă. Așa că ce e al meu, e acasică frumos. Deocamdată nu, dar întotdeauna am căutat-o și sunt sigur că o să apară. Nu este ceva atât de complicat, trebuie doar să fie pentru tine. Nu trebuie să fie perfectă, cea mai tare, cea mai frumoasă. Trebuie să fie doar ca o piesă de lego. Iubire mai găseşti, dar înţelegere, nu prea. Gelozia este semnul neîncrederii în sine și nu am avut probleme cu asta. Nu cred că o să fiu vreodată gelos. (...) Eşecul îl asum. Atunci când eşuezi, viaţa îţi dă o lovitură în mândrie. (...) Eram predispus la depresie, dar durau foarte puţin episoadele. Era ciudat că nu înţelegeai de ce nu erai împlinit. Acum nu mai există energie negativă în mine.” a declarat Randi, în exclusivitate, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest