Răsturnare de situaţie! Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu", dezvăluiri şocante despre sarcina ei: "Nu mi-a mai crescut burtica!"

 
+2 click pentru
galerie

Andrei şi Cristina s-au iubit cu patimă, multe luni, în casa "Mireasă pentru fiul meu", iar în marea finală, cei doi au spus un "DA" hotărât în faţa ofiţerului stării civile. Acum, după ce au ieşit din competiţie par mai fericiţi ca niciodată.

Cei doi formează un cuplu frumos, iar în urmă cu puţin timp, Cristina a mărturisit chiar la emisiunea "Star Matinal e pe val", de la Antena Stars, că este însărcinată cu iubitul ei, Andrei.

Astăzi, cei doi îndrăgostiţi au fost invitaţi din nou în cadrul aceleiaşi emisiuni, iar blonda a făcut o declaraţie total neaşteptată despre sarcina ei.

"Nu mai mi-a crescut burtica. Noi ne mai certăm, dar am fost pasionali de la început," a spus Cristina, de la "Mireasă pentru fiul meu".

Care este de fapt adevărul, ar trebuie să îl spună cei doi. Până atunci, însă, urmăriţi materialul video de mai sus şi trageţi singuri o concluzie!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest