Război contra kilogramelor în plus! Diete minune ale vedetelor

 
+2 click pentru
galerie

Vedetele autohtone au fost întotdeauna preocupate de modul în care arată. Acestea au încercat, cu ajutorul dietelor şi al sportului, să işi păstreze aspectul frumos. În ultimii ani am asistat la schimbări spectaculoase de look. Multe dintre artistele noastre au reuşit să se menţină sau să câştige lupta cu kilogramele, căpătate în urma sarcinilor sau din cauza neglijenţei

Minodora a impresionat anul trecut cu noua sa siluetă. 22 de kilograme Şi câteva operatii de înlăturare a pielii inestetice a fost preţul plătit de vedetă pentru noul look. La capitolul sacrificii alimentare, reţeta Minodorei e simplă: fără grăsimi, fără paste, orez sau cartofi, fară dulciuri după 7:00 seara.

Şi Nicoleta Luciu ne-a uimit cu revenirea ei spectaculoasă, după o sarcină de tripleţi. Peste treizeci de kilograme a dat jos voluptoasa brunetă, într-un timp foarte scurt. Nu fără riscuri, după cum avea să recunoscă ea: "Mi-am pus sănătatea în pericol pentru că mâncăm numai supă de pui şi compot de mere".

Cântăreaţa Ozana Barabancea a uimit pe toată lumea dupa ce a pierdut în greutate peste patruzeci de kilograme. E drept, n-a reuşit să menţină mult timp dimensiunile pe care le-a obţinut cu mult efort.

După o perioadă îndelungată în care Gabriela Cristea a lipsit din showbizz, ea a şocat pe toată lumea cu noua alură. Sătulă de ironiile legate de formele sale rubensiene, vedeta a reuşit să slabească peste zece kilograme. Cum? Cu peste doi litri de apă pe zi, fără carne, şi cu multe legume şi fructe.

Nici Luminiţa Anghel nu se lasă mai prejos. Ea susţine că a reuşit să slăbească cu ajutorul dietei Dukan de care a fost foarte mulţumită: "Mănânc numai proteină animală, am renunţat la paste şi la orez".

Lista vedetelor care au apelat la nutriţionişti poate continua. Cu multă voinţă şi o băbdare de fier, se poate declara razboi kilogramelor în plus.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest