Război total între What's UP şi Dan Finţescu!

 
+2 click pentru
galerie

Un nou scandal răsare în muzica românească! Actorii principali? Rapperul What`sUp şi DJ-ul Dan Finţescu!

A devenit cunoscut după ce a cântat cu Andra sau Marius Moga. A fost şi întrerupt în mijlocul recitalului după ce nu a respectat desfăşurătorul şi a ales să cânte o piesă cu mesaj pentru primul om în stat.

Acum, un nou scandal îl vizează pe cântăreţul What`Up. A reuşit să îl enerveze pe cunoscutul DJ Dan Finţescu după ce nu şi-a respectat promisiunea de a participa la un concert, pe pârtia din Predeal. Mai mult, rapper-ul nici nu a anunţat că va lipsi, motiv pentru care Finţescu l-a făcut neserios şi mincinos într-o postare de pe blogul personal.

"Cine e el, scuzați-mi ignoranța de om care se învârte prin muzica românească de 14 ani, nu știu. A apărut pe radio anul acesta , împreună cu alți câțiva băieți. Aș vrea să vă aduc la cunoștință faptul că în industrie sunteți admirat pentru felul dezinvolt cu care vă bateți joc de oameni."

Supărat foc pe atitudinea delăsătoare a lui What`sUp, Dan Finţescu l-a ameninţat că-l va ignora total de acum încolo. "Eu unul vă asigur de faptul că de-acum încolo vă voi trata la fel cum ați ales dumneavoastră să mă tratați pe mine: vă voi ignora în totalitate. Îmi invit colegii de breaslă să facă același lucru, că mai mult nu meritați. Iar când radiourile nu mai vorbesc despre un cântăreț, el se poate apuca liniștit de pictat, de tuns iarba sau barba, sau de remaiat ciorapi", a scris Dan Finţescu pe blogul personal.

Contactat de jurnaliştii Spynews.ro, rapperul a spus că nu înţelege atitudinea DJ-ului, mai ales că şi-a cerut scuze pentru că a întârziat la concertul din Predeal.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest