Răzvan Botezatu, în lacrimi: „Ea pentru mine este, nu știu, Dumnezeu”

 

E mereu zâmbitor și pus pe șotii, dar doza de optimism și bună dispoziție nu l-a însoțit din primii ani de viață. Răzvan Botezatu nu a crescut în puf și, pentru tot ce a reușit, a fost nevoie de trudă. Multă trudă. Din partea lui și, cel mai important, din partea stâlpului familiei: mama sa.

Campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” / #Candteiubescnuedeajuns, demarată de Antena Stars, debutează cu un moment emoționant, în care veți vedea o altă față a lui Răzvan Botezatu.

„Mă emoționez foarte tare atunci când vorbesc despre mama mea. Asta nu înseamnă că nu am avut o copilărie fericită, dar nu am avut-o pe mama lângă mine. Tatăl meu a avut probleme tot timpul cu alcoolul și era și violent cu mama mea. Și ea a fost mai mult plecată. Deci, noi, toți trei, am fost mai mult copii crescuți la telefon.

Ea știe că o iubesc foarte mult și că este aerul meu, și că îi mulțumesc pentru că mi-a dat viață, și că, chiar dacă a fost departe de noi, a știut cum să ne țină pe drumul cel bun, cu un cuvânt bun sau cu sfat bun. Ea, pentru mine, este, nu știu, Dumnezeu”, este mesajul emoționant transmis de Răzvan Botezatu.

Fără să știe că mama, femeia care a trecut prin apă și prin foc pentru ca el și cele două surori să aibă parte de o copilărie fără lipsuri materiale, în care educația să primeze, era martoră la mărturisirile lui, prin intermediul telefonului, Bote și-a deschis sufletul.

„Te iubește mama, Răzvan! Îți mulțumesc mult pentru aceste cuvinte! Îți mulțumesc pentru că mi-ai dat ocazia să fac asta pentru voi și știi că vă iubesc pe toți trei ca pe unul. Mai ales pe tine care ești cel mai mic, iubitul meu copil iubesc din suflet și o să te iubesc până la sfârșitul vieții pe tine și pe surorile tale. Sunteți ai mei, fără voi nu aș putea să trăiesc! Îți mulțumesc Răzvan, bunul meu copil!”, a reacționat mama prezentatorului de la Antena Stars.

Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns”

Într-o lume dominată de mesaje digitale, exprimarea sentimentelor a devenit tot mai dificilă. În preajma evenimentelor dedicate Zilei Îndrăgostiţilor şi Zilei Femeii, Antena Stars demarează campania „Când <<Te iubesc>> nu e de ajuns” şi îşi invită telespectatorii să îşi surprindă în cel mai original mod cu putinţă cea mai iubită femeie din viaţă lor.

Campania, ce poate fi văzută şi ca un experiment social, are drept promoteri vedetele staţiei, care au fost invitate să facă o declaraţie de iubire unei persoane dragi din viaţa lor, fără să folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Emoţia avea să fie cu atât mai mare, cu cât aveau să descopere că într-o cameră alăturată sau la capătul celălalt ”al firului” se află chiar persoana despre care au fost invitate să vorbească.

Și asta nu e tot!

În perioada 11 februarie – 8 martie, telespectatorii Antena Stars sunt invitaţi să îşi surprindă într-un mod cât se poate de original femeile din viaţa lor – iubite, soţii, mame, bunici, surori sau fiice, cu o declaraţie de dragoste în care să nu folosească expresiile „Te iubesc” sau „Mulţumesc”. Videoclipurile vor trebui ulterior încărcate pe www.antenastars.ro, urmând ca declarațiile cele mai emoţionante să fie prezentate de către echipa Antena Stars destinatarilor, acesţia primind şi un premiu din partea echipei.

ÎNCARCĂ AICI DECLARAȚIILE TALE DE DRAGOSTE ȘI VEI FI PREMIAT!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate