Răzvan Botezatu, în pericol de moarte din cauza dietei! Mărturisiri cutremurătoare despre boala care l-a ținut departe de cei dragi un an

 

Răzvan Botezatu a slăbit în urmă cu câțiva ani peste 30 de kilograme, după ce a observat că este jignit de către colegi și nu mai reușește să își găsească haine pe măsură.

Acest proces nu a fost deloc unul ușor, căci a descoperit că este grav bolnav. Astăzi, Răzvan a dezvăluit la ”Star Matinal” ce i s-a întâmplat și cum era aproape să moară din cauza dietei pe care a urmat-o cu strictețe, dar și a înfometării la care s-a supus și i-a slăbit organismul.

”Eu m-am înfometat în luna aceea foarte mult, am răcit și corpul meu nu mai putea să lupte și am făcut tuberculoză. Un an de zile am stat în spital și luam 15 pastile în fiecare zi. Mama a venit în țară și nu mă mai lăsa să plec acasă, căci era contagioasă. Au mers la școală și i-au verificat și pe colegi. Sora mea s-a îmbolnăvit și ea și a stat cu mine la spital. Ajunsesem piele și os și nu mai puteam. Îmi pare rău că nu mai am poze de atunci. În niciun caz nu mai slăbești prin înfometare. Eram bătut de colegi, eram în depresie și nu mai puteam. Aveam plămânii găuriți și eram în pericol de moarte. Și acum am pielea atârnată și nu mai scap de ea decât cu operație.
M-am menținut și sunt limitat după ce am fost bolnav. În fiecare an trebuie să fac niște analize mai speciale, să văd dacă a mai evoluat și dacă a stagnat boala”
, a spus Răzvan.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest