Răzvan Botezatu şi Raluca Dumitru au dat cărţile pe faţă: "Ne căsătorim!"

 

Raluca Dumitru şi Răzvan Botezatu parcă se înţeleg din ce în ce mai bine şi nu ezită să arate acest lucru cu fiecare ocazie. Cei doi nu se întâlnesc doar pe platourile de filmare, ci şi în timpul liber. Oare între ei chiar este ceva mai mult decât o prietenie?

Răzvan Botezatu a postat în urmă puţin timp o fotografie în care apare alături de Raluca Dumitru. Cei doi sunt îmbrăcaţi elegant, iar prezentatorul o ţine de mijloc pe Raluca. Din câte se poate observa în poză, se pare că ei se află de fapt pe platourile de filmare din casa "Mireasă pentru fiul meu", unde astăzi va avea loc marea finală.

"Ne căsătorim", a scris Răzvan Botezatu, în dreptul fotografiei.

În doar câteva minute, poza celor a strâns peste o mie de like-uri din partea prietenilor virtuali, semn că aceştia au fost chiar încântaţi de această idee. Fanii chiar i-au luat în serios, iar mulţi dintre ei le-au urat "Casă de piatră".

De-a lungul timpului, cei doi au fost surprinşi de mai multe ori în ipostaze tandre, chiar în timpul show-ului pe care îl prezintă, iar fanii au început să creadă că între ei este ceva mai mult decât o prietenie.

Răzvan Botezatu prezintă alături de Rocsana Marcu emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, iar Raluca Dumitru este asistentă TV.

Foto: Facebook

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest