Relaţia dintre Mădălina Ghenea şi milionarul Matei Stratan, privită din interior! O prietenă apropiată a dat tot din casă

 

Gata cu speculaţiile! Am aflat adevărul despre relaţia Mădălinei Ghenea cu Matei Stratan. Prietena divei a dat tot din casă şi ne-a oferit un interviu în exclusivitate.

Fiind invitate împreună la un botez, Mădălina Ghenea şi prietena ei, Maria, au fost inima petrecerii. Maria a oferit reporterilor Antenei Stars un interviu în exclusivitate în care a vorbit despre relaţia dintre Mădălina şi Matei Stratan.

"Întotdeauna este un eveniment cu încărcătură emoţională mare. Mădălina este o femeie foarte frumoasă, aşa că nu cred că e cazul să ne eclipsăm una pe cealaltă. Fiecare femeie este frumoasă în felul ei. Mădălina e un om extraordinar, modest, un om frumos şi pe dinafară şi pe dinăutnru. Chiar m-a impresionat.Părea foarte îndrăgostită. Sunt doi oameni care se potrivesc. Am dansat, am vorbit, ne-am distrat", a explicat Maria.

Nu a fost mult până ce Denisa Nechifor a intrat în discuţie şi a mărturisit un detaliu neştiut de mulţi. "Iubitul Mădălinei a fost cu mine în liceu", a mărturisit vedeta.

Iubiri celebre
Mădălina Ghenea şi Matei Stratan se iubesc de mai bine de o lună. Bărbatul este tânăr, bogat şi şcolit în Anglia. În trecut, el a avut relaţii de dragoste cu femei celebre, printre care Laura Cosoi şi Mădălina Dorobanţu.

Nici Mădălina Ghenea nu s-a lăsat mai prejos. Focoasa artistă i-a „furat” inima pilotului britanic de Formula 1, Lewis Hamilton. Cel mai râvnit burlac de la Hollywood, Gerard Butler, s-a îndrăgostit şi el de superba româncă. Michael Fassbender nu a rezistat nici el în faţa oltencei. Totuşi, cel mai celebru iubit al Mădălinei Ghenea a fost Leonardo di Caprio .

Scandal între staruri
Mădălina Ghenea a reuşit să provoace un scandal între Butler şi Di Caprio. Relaţia dintre româncă şi actorul scoţian nu i-a picat deloc bine lui Leo. Starul din celebrul film „Titanic” s-a simţit trădat şi a decis să întrerupă orice relaţie cu Butler.

Publicaţia americană “Star” a scris că Di Caprio i-a cerut socoteală prietenului său după ce a a flat că acesta s-a cuplat cu Mădălina Ghenea. Butler s-a străduit în zadar să-i explice lui Leo că nu l-a „lucrat” pe la spate, ci pur şi simplu s-a îndrăgostit nebuneşte de diva noastră. Di Caprio nici nu a vrut să audă explicaţiile scoţianului.

A.C.

⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest