E mijlocul săptămânii şi probabil energia e aproape consumată cu gândul la weekend! Pentru asta, ai nevoie de o cină serioasă care să-ţi readucă energia pierdută.
articolul continua dupa recomandari
Ai nevoie de:
- 400 gr spanac
- 250 gr carne tocata (de vita am folosit)
- 50 gr orez cu bob rotund
- 1 ceapa medie
- 2 catei mari de usturoi
- 1 lingura pasta de ardei
- 1/2 lingura pasta de rosii
- 1 lingurita condiment turcesc
- 2 linguri ulei
- sare
Cum se prepară?
- Alege spanacul de codiţe
- Spală în câteva ape şi scurge
- Dacă frunzele sunt tari şi mari mărunţeşte-le
- Căleşte ceapa tocată mărunt în ulei încins până se înmoaie
- Adaugă usturoiul strivit şi mai căleşte un minut
- Adaugă pastele de roşii şi ardei şi condimentul turcesc. Căleşte încă două minute
- Adaugă carnea şi amestecă des
- Adaugă orezul şi o cană şi jumătate de apă
- Adaugă sare
- Adu la fierbele şi dă focul mic. Fierbe cu capac 10 minut epână ce orezul se umfă puţin
- Adaugă spanacul în tranşe, amestecând după fiecare
- După ce totul e aşezat, pune capacul şi fierbe încă 10-15 minute
- Serviţi cald cu iaurt natur
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc