Dacă soarele a ieşit, înseamnă că trebuie să încerci o reţetă nouă! Uite cum se pepară pacheţelele de primăvară şi fă-le şi tu acasă.
articolul continua dupa recomandari
Ingrediente:
- 1 muschiulet de porc
- 8-10 foi de orez
- frunze de salata verde (taiate fasii)
- castraveti (taiati betisoare)
- ridichi (taiate betisoare)
- ceapa verde (taiata bucati lungi)
- leurda
- frunze de busuioc
- sare
Pentru marinată:
- 80 ml sos de soia
- 50 ml apa
- 1 varf lingurita ghimbir pudra
- 1 varf de lingurita chili pudra
- 3 catei de usturoi
- 1 lingurita ulei de susan
Bucati: 8-10 rulouri; 16-20 pachetele
Cum se prepară?
- Amestecă toate ingredientele pentru marinată, fără uleiul de susan
- Toarnă peste muşchiuleţ
- Acoperă vasul şi lasă-l la marinat peste noapte
- Scoate muşchiuleţul cu o oră înainte de a-l pune la cuptor
- Scoate muşchiuleţul din marinată şi puneţi-l într-o pungă pentru friptură
- Toarnă trei linguri de marinată în pungă şi apoi adaugă uleiul de susan
- Leagă punga bine şi pune-o în cuptor la 220C pentru 30 de minute
- Pregăteşte legumele în timp ce muschiuleţul se găteşte
- După ce îl scoţi din cuptor, desfă punga şi lasă-l să stea zece minute înainte de a-l tăia felii
- Pune apa la temperatura camerei într-o farfurie adâncă
- Treci câte o foaie de orez prin apă de două ori
- Aşază foaia de orez pe masa de lucru
- La un capăt aşază fâşii de salată verde, după care aşază fâşiile de carne şi feliile de castraveţi
- Adaugă după plac apoi ce îţi doreşti: ridichi, leurdă, frunze de busuioc, ceapă etc
- Rulează foaia de orez strâns peste legume
- Taie ruloul în două pe la mijloc
IMPORTANT: Se serveşte obligatoriu cu un sos! (vietnamez, hoisin etc)
A.C.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc