Dacă ţineţi post şi vă doriţi să aveţi un meniu mai variat, ciorba de legume este soluţia perfectă. Este foarte sănătoasă, hrănitoare şi delicioasă pentru că se prepară numai din legume proaspete. Iată cât de uşor se găteşte!
articolul continua dupa recomandari
Ingrediente: ardei gras, cartofi, morcovi, ceapă, dovlecel, ţelină, borş, pătrunjel, delikat de lugume, sare, piper.
Mod de preparare:
Se toacă mărunt ceapa şi toate legumele. Se pun la călit în ulei de măsline. Se condimentează apoi cu sare şi piper. După ce s-au rumenit puţin se pun într-o oală, iar peste ele se adaugă apă. Se lasă la fiert aproximativ 20 de minute, iar separat se fierbe borşul.
Borşul fiert se adaugă peste legume, se mai pune şi puţin ulei de măsline şi se condimentează cu delikat de legume.
Corba se serveşte fierbinte, cu pătrunjel pe deasupra şi opţional cu pâine prăjită.
Poftă bună!
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc