Româncele care au vrăjit lumea

 

Româncele sunt cele mai frumoase femei din lume. De câte ori nu i-aţi auzit pe străini spunând asta? Nici celebrităţile de peste hotare nu au rămas insensibili la frumuseţea unor vedete mioritice .

În 1994, tânăra actriţă Cristina Stoica a trăit o scurtă aventură cu celebrul Paul Young, atunci când acesta a participat la Cerbul de aur, unde actriţa era prezentatoarea festivalului. Idila a durat prea puţin ca oamenii să îşi mai amintească de ea.

O altă celebritate cucerită de ospitalitatea româncelor a fost şi Eros Ramazzotti care, în 1995, atunci cănd a venit pentru concertul "Rockmania" a fost întampinat de câteva manechine. Se spune că două dintre ele au fost alese să îi ţină companie artistului, peste noapte, în apartamentul rezervat pentru el la hotel. Anda Hobai, fosta iubita a lui Dan Bittman, a fost una dintre ele.

Pierce Brosnan şi Rocsana Marcu - şarmantul actor britanic a fost cucerit, acum 11 de ani, de frumoasa artista romancă. Idila s-a înfiripat la Premiile MTV de la Barcelona .

O altă româncă cucerită de un star internaţional a fost şi manechinul Laura Iordache, care a trăit o aventură cu Marilyn Manson. Povestea a avut loc în 1998, pe vremea când Laura lucra în Japonia.

Latin Lover-ul Enrique Iglesias a fost şi el cucerit de o româncă: Diana Munteanu este cea despre care s-a spus că i-a sucit minţile cântăreţului în 2002, atunci când acesta a susţinut un concert în România, iar ea i-a luat un interviu .


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest