Ce nu s-a văzut la TV! Vedetele în culisele "România Dansează"

 

Spynews.ro a pătruns în culisele finalei "România Dansează"! Reporterii spynews au asistat la cele mai tari momente dinaintea filmărilor. Cum s-au pregătit vedetele, dar şi concurenţii înainte de marea finală a celui mai tare show. aflaţi chiar acum!

Agitația a început puţin după orele amiezii când vedetele show-ului de la Antena 1 au început să își facă simțită prezența: Andreea Bălan a exersat cu trupa ei de dansatoare şi a cântat, iar membrii juriului au avut discuții despre talentul concurenților. Iar glumele au fost la ele acasă.

Apropierea orei începerii emisiunii a făcut însă ca vorbele să devină din ce în ce mai puține, iar mâinile pricepute ale fetelor care s-au ocupat de look-ul celor care au urcat pe scenă să devină din ce în ce mai iuți. Alegerea ținutelor pentru show a fost și ea dificilă. Iar cei care nu au apucat să se așeze în scaunul pentru machiaj pentru retușare, s-au descurcat cum au putut.

Simpatica Andreea Bălan a avut şi ea mari bătăi de cap: părul s-a încăpățânat să nu stea perfect, iar tocurile, tocurile i-au provocat mari dureri. după câteva ore de stat încălţată. Dar, până la urmă Andreea a avut parte de bună dispoziţie.

La finalul serii, câştigătorii celui de-al doilea sezon "România Dansează" au fost cei din Trupa G-Buzz, care au de împărţit un premiu în valoare de 30.000 de euro. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest